همسایه ی سرو

روزگاری چشممان هر روز بر این سرو بود

روزگاری چشممان هر روز بر این سرو بود

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران

گفت‌وگوی تصویری/ چگونه می‌توانستیم کشور را در مقابل سیلاب ایمن کنیم؟

«ناصر ترکش دوز» مدیرعامل شرکت مهندسی مشاور مهاب قدس


سلام

بهترین و اصولی ترین و سازگارترین و عملیاتی ترین تمهید برای کنترل و بهره برداری صحیح از سیلاب در حال حاضر از نظر علمی و فنی و در بیشتر کشورهای دنیا سلسله عملیات های آبخیزداری شامل احداث بندها و حفره ها و  سدهای کوچک و متوسط عمدتا در بالادست رودخانه هاست و نه احداث سدهای مخزنی بزرگ برقابی!!!
بنا بر اطلاعات بنده سدهای مخزنی بسیار بزرگ که بیشتر به جهت تولید برق احداث می شوند به جهت مشکلات عدیده ی زیست محیطی و هزینه ی بسیار بالا برای احداث و بهره برداری و احتمال خطرات عمده به جهت زلزله و شکست و ... در حال کنارگذاشته شدن در سراسر دنیاست مگر به دلایل غیر علمی و انگیزه های خاص!
به نظر بنده اولویت های مقابله با سیل ابتدا می بایست افزایش پوشش گیاهی حوزه ی آبریز رود و سپس انجام سلسله عملیات های آبخیزداری در بالادست رود و در صورت نیاز در آخر احداث سدهای بزرگ مخزنی باشد!

با تشکر

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی